Ravlygter gør ravsafari til sjov fællesaktivitet for alle

Mangler I en spændende udendørsaktivitet for familie eller venner i efterårsferie, så læs med her.

Vi har gennem de seneste par uger afprøvet forskellige udendørsaktiviteter for at give jer lidt ny inspiration og gode ideer til ferieaktiviteter med familie og/eller venner. Her er vi stødt på en gammel dille i nye klæ’r: ravsafari.

Der er intet nyt i at gå langs strandkanten og lede efter rav eller vættelys – det nye er derimod udviklingen, hvad angår metoder. Og vi har fundet det seneste skud på stammen, som overgår alt andet, og det er noget så eksotisk som ravlygter.

Ravlygter er et fantastisk redskab, der gør jer i stand til at optimere jeres søgning efter rav, når I går langs strandkanten. Ravlygter findes i mange forskellige udgaver og prisklasser, alt efter om I er nybegyndere eller øvede ud i ravjagt.

Derfor skal I bruge ravlygter til ravsafari

Når I leder efter rav i strandkanten, kigger I efter noget, der glimter eller lyser op på en bestemt måde, for rav har en helt speciel glød. Det er ikke altid nemt at finde rav med det blotte øje i dagslys. Derfor har ravfund.dk udviklet specialiserede lygter, såkaldt ravlygter, som er beregnet til at bruge i jeres jagt efter rav i mørket.

Ravlygter fås såvel til nybegyndere som til øvede, så det er en aktivitet for både børn og voksne. Det vigtigste kriterie for en ravlygte er dens lysevne og intensitet, og der findes der et væld af muligheder, alt efter om I er til ravjagt i tusmørke eller i bælg ragende mørke, og ikke mindst, om I søger efter rav på lavt eller lidt dybere vand.

På ravfund.dk’s hjemmeside kan du finde alle varianter af ravlygter, som de i øvrigt selv udvikler og producerer. Det er nemt at finde rundt på deres hjemmeside og finde lige præcis den ravlygte, som I leder efter til jeres ravsafari. Det eneste, I skal være opmærksomme på, når I køber ravlygter, er, hvilken lysopgave jeres ravlygter skal kunne løse. Derefter er der frit slag i bolledejen, hvad angår pris.

Ravfund.dk leverer kvalitets ravlygter Da ravfund.dk selv udvikler og producerer deres ravlygter, kan I være sikre på, at det er et kvalitetsprodukt, som I får i hånden, når I skal på ravsafari. Vi har som sagt selv afprøvet ravlygter ved Vesterhavet, og vi kom hjem med en ganske flot gevinst. Så tøv ikke – kast jer blot ud et den spændende safarijagt på rav med ravlygter fra ravfund.dk.